Treball corporal

Incorporem el treball corporal a la nostra tasca com una forma més de potenciar, activar i aprendre nous recursos per fer front a diferents situacions quotidianes (familiars, socials, laborals…), incloent els conflictes.

Aquest treball permet reconèixer el cos com una eina d’autoconeixement, descobrint aquells factors interns que repercuteixen en el nostre dia a dia, que no ens permeten avançar o que ens mantenen en un estat constant d’alerta o tensió.

Ens focalitzem en l’experiència del cos, l’empatia amb un mateix, que és un procés que implica una incorporació del que som, del que sentim, del que pensem, així com de tot allò que rebem i projectem cap als demés. Aprendre a conèixer quines són les nostres necessitats i moure’ns en el nostre dia a dia en la comoditat i descans d’un cos conscient.

Aquest treball el duem a terme a través del ioga, del moviment conscient i d’altres dinàmiques grupals. Si voleu saber-ne més, us animem a contactar amb nosaltres.

Risoteràpia

Biodansa

1e5e35_yoga_banner.jpg_960x400_c_Cada vegada se li dóna més importància al benestar corporal i mental i disciplines com el ioga ajuden a aquest benestar. En el taller de treball corporal es practiquen asanas de hatha ioga, la relaxació i la meditació. Vivim en una societat canviant i tot ho fem amb presses. Això pot provocar un mal  estat que amb la nostra  mestra de ioga i terapeuta,  us ajudarà a harmonitzar el cos i la ment, a la presa de consciència del vostre propi cos i ment i a relaxar-vos.

Està dirigit a dones majors de 18 anys que vulguin practicar o aprendre tècniques de ioga i relaxació. Aquest taller es fa els dimarts a les 8 del vespre a l’Antic Cinema de Llinars del Vallès.

El preu d’aquest taller és de 50 euros cada tres mesos, una quota que permet també assistir a tots els tallers de les dones. En el cas que rebeu algun tipus d’ajuda, com per exemple l’atur, el preu de la quota es pot reduir a 30 euros cada tres mesos.

Si voleu demanar més informació, contacteu-nos a través de info@novamiranda.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *