El camí de les relacions

El benestar és un terme que pot ser molt subjectiu i pel que encara no s’ha acordat una definició ni tampoc hi ha consens en com estudiar-lo. Al llarg del temps, s’han contemplat molts possibles factors que poden ser causa de benestar i s’han dut a terme investigacions per intentar respondre aquesta gran incògnita.

Fa un temps es va fer viral la TED Talk del psiquiatra Robert Waldinger, en la que parlava de l’estudi més llarg que mai s’ha fet de la felicitat. Aquest estudi s’està duent encara a terme per Investigadors de la Universitat de Harvard, que han seguit la vida de 724 persones anualment des del 1938. Fins ara, la conclusió més clara que han extret, tal com exposa Waldinger, és que un factor clau en la felicitat, satisfacció i salut de les persones són les relacions de qualitat.

Si heu llegit altres entrades d’aquest blog, haureu pogut veure que a La Nova Miranda apostem per la mediació i, en conseqüència, per construir relacions positives amb l’entorn i amb un mateix. Així doncs, ens agrada veure que es van fent passes arreu per anar posant en rellevància això que és tant fonamental en el nostre dia a dia com tenir relacions positives, de qualitat i confiança amb les persones que ens envolten.

Us deixem l’enllaç al vídeo de la conferència de Robert Waldinger a TED Talks:

Per veure’l amb subtítols en castellà, visualitzeu-lo a la pàgina oficial de TED.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *